Informació Nutricional Obligatòria

La informació nutricional enriqueix el teu producte alimentari

Actualment la qualitat dels productes tan a nivell d’elaboració com a nivell de consum, té molta importància.

Som el que mengem i l’únic llenguatge entre el productor i el consumidor és l’etiquetatge dels mateixos, o sigui la seva informació nutricional.

El Reglament UE 1169/2011, que fa referència a la informació alimentària facilitada al consumidor es ve aplicant des de el 13 de desembre de 2014, però és a partir del 13 de desembre de 2016 que serà obligatòria la informació nutricional que tot seguint us mostrem:

 • NUTRIENTS per 100g/100ml
  Valor energètic
  Greixos
  Àcids grassos saturats
  Hidrats de carboni
  Sucres
  Fibra alimentaria
  Proteïnes
  Sal

Quedaran exempts d’aquesta obligació els productes que només contenen un ingredient: plantes aromàtiques, sal, vinagre, begudes alcohòliques de més d’ 1,2% en volum d’alcohol, aliments no envasats i additius alimentaris.

Etiquetado nutricional ejemplo

Logo QuimlabEl laboratori Quimlab els ofereix la possibilitat de contractar els serveis d’anàlisis nutricionals per l’etiquetatge dels vostres productes alimentaris.

Quant a

Llicenciada en Químiques i directora tècnica del laboratori Quimlab.Especialista en cromatografia, Màster interuniversitari en Tècniques Cromatogràfiques Aplicades, (Universitat Jaume I, Univeritat Rovira i Virgili, Universitat de Girona, 2011).